Barbatul suspectat ca a ucis peste 90 de persoane dupa ce a deschis focul la o scoala de vara din Norvegia si-a recunoscut fapta.

Tot el a postat un filmulet pe YouTube inainte de atacul cu bomba din centrul Capitalei, provocat de o masina capcana si soldat cu sapte morti. In film, acesta denunta "marximul cultural" si instiga conservatorii sa imbratiseze calvarul.

In urma interogatoriului, barbatul arestat dupa comiterea atacurilor sangeroase de la Oslo a recunoscut ca a deschis focul pe Insula Utoya, potrivit ABC News.


Anders Behring Breivik, in varsta de 32 de ani, coopereaza cu anchetatorii, insa interogatoriul se desfasoara cu dificultate, a declarat seful politiei norvegiene, Breivik a fost plasat in stare de arest si pus sub acuzare pentru acte de terorism.

Bilantul atacurilor de la Oslo a ajuns la 92 de morti, dar cel putin patru persoane sunt in continuare date disparute, anunta politia norvegiana. [VIDEO: Atacuri armate si explozii in Oslo, soldate cu zeci de morti].

Politia cauta in continuare cadavre in cladirile din centrul capitalei vizate de explozia de vineri dupa-amiaza, cel putin patru persoane fiind disparute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.