Aproape 400 de persoane viseaza la acest post, in timp o cariera in Formula 1 ar fi pe locul cinci.

Un sondaj realizat pe un site britanic a relevat faptul ca prezentatorii Top Gear au cel mai dorit loc de munca din Regatul Unit, cel putin din perspectiva barbatilor.

Din cei 1.356 de respondenti, 29% au declarat ca viseaza sa fie prezentatorii emisiunii Top Gear, ceea ce inseamna ca aproape 400 de oameni doresc sa le ia locul celor trei prezentatori carismatici. Pe locul doi in preferintele britanicilor majori de sex masculin vine postul de game tester, in timp ce o cariera de atlet este dorita doar de 24% dintre acestia, scrie Metro.co.uk.

"Este interesant ca postul de prezentator Top Gear a devenit mai atragator decat o cariera in sport. Daca stam sa ne gandim la antrenamentele prin care trec sportivii si accidentarile pe care le risca acestia, alegerea nu mai este la fel de surprinzatoare, mai ales cand exista optiunea unei vieti in care acestia ar putea sa testeze masini", a declarat Mark Pearson, presedintele companiei responsabile de acest sondaj.

  • Sa devina pilot de Formula 1 este un vis care ajunge doar pe locul cinci in randul tinerilor din Marea Britanie, ne arata acest sondaj.
  • Intre timp, actoria a ajuns pe locul patru, intre cariera de sportiv si o cariera in Formula 1.
  • Pompierii obtin cel de-al saselea loc in preferintele tinerilor, in timp ce brokerajul pare sa fie cariera de vis pentru 16% dintre respondenti.
  • Pe ultimele locuri din top stau posturile de pilot, spion si inventator. La un loc, cele trei posturi ocupa locul intai in randul a 37% dintre respondenti.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.