Contul de Twitter al televiziunii americane Fox News a fost atacat de hackeri, care au anuntat chiar de 4 iulie, Ziua Independentei in SUA, ca presedintele Barack Obama a fost impuscat.
Fluxul de stiri politice al televiunii Fox News, de pe reteaua de socializare Twitter, a inceput sa anunte, in mod repetat, mesajul "Presedintele Barack Obama a fost impuscat".

Utilizatorul @foxnewspolitics a transmis informatia tuturor celor 33.000 de followers Fox News pe Twitter, informeaza The Guardian.

Dupa prima postare, tot mai multe mesaje despre moartea presedintelui american au inceput sa umple reteaua de socializare. In timp ce unele texte anuntau doar decesul sefului de stat, altele ofereau chiar detalii privind moartea lui:

"Barack Obama a murit. In urma cu 45 de minute, el a fost impuscat in zona pelviana inferioara si in gat. Nu se cunoaste identitatea agresorului"

"Barack Obama a fost impuscat de doua ori la restaurantul Ross din Iowa in timpul unei campanii. Condoleante familiei Obama!"

La scurt timp de la atacul informatic asupra contului de Twitter al televiziunii Fox News, reprezentantii postului tv au reusit sa rescastige accesul in profil. Oficialii Fox nu au vrut sa comenteze incidentul.

Morala?, potrivit techland.time.com, "nu crede tot ce scrie pe internet, nu crede tot ce scrie pe internet, asigura-te ca ai parole puternice si nu crede tot ce scrie pe internet".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.