Nunta printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock, care va avea loc la sfarsitul saptamanii a fost pusa usor sub semnul intrebarii, chiar cu o saptamana inainte de a avea loc.
Cu o saptamana in urma Charlene Wittstock a plecat in graba spre aeroportul din Nisa, pentru a lua un avion spre Africa de Sud, tara sa de origine. Se pare ca viitoarea printesa si-a luat lumea in cap atunci cand a auzit ca viata privata a omului cu care se pregatea sa se casatoreasca nu era tocmai exemplara, scrie lexpress.fr.

Pubicatia franceza scrie ca elita monegasca este ingrijorata de soarta nuntii si chiar de viitorul principatului.

Charlene, interceptata de politia de pe aeroprt, s-a intors doar dupa o munca asidua de mediere a unei dintre cele mai influente familii din pricipat, insa cauza fugii, necunoscuta, ramane un mister si un motiv de ingrijorare. Nunta, care are ambitia sa concureze cu cea a lui Kate si William, se afla acum sub semnul indoielilor.

De la aceasta intamplare, Charlene evita ostentativ reuniunile familiale si evenimentele, mergand numai unde este neaparat nevoie.

  • Ceremoniile de nunta vor avea loc pe 1 si 2 iulie, insa vor fi precedate si de un concert Eagles, pe 30 iunie. Charlene Wittstock va avea nevoie de cel putin patru tinute de designer pentru aceste evenimente.

Din Romania, la nunta printului Albert de Monaco vor participa Printul Paul si printesa Lia, Principesa Margareta si Principele Radu, dar si fostul jucator de tenis Ilie Nastase, care va fi insotit de iubita lui, Brigitte Sfat.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.