Fostul ministru francez Georges Tron, acuzat de trei femei, a fost inculpat pentru violuri miercuri seara si eliberat sub control judiciar.

Capul de acuzare este "viol si agresiuni sexuale in grup" si "de catre o persoana cu autoritate", a precizat o sursa judiciara. Aceste infractiuni sunt pasibile cu 20 de ani de inchisoare, informeaza MEDIAFAX.

Inculparea nu se refera decat la o parte din fapte, comise pe parcursul "mai multor ani". Pentru alte presupuse fapte, Georges Tron a primit statutul de "martor asistat".


Fostul secretar de stat pentru Functia publica si primar UMP (dreapta) al orasului Draveil de la periferia pariziana, a fost plasat in arest preventiv luni.

Adjunctul primarului din Draveil, care se ocupa de cultura, Brigitte Gruel, a fost, de asemenea, inculpata pentru violuri si agresiuni sexuale in grup, si a fost eliberata sub control judiciar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.