O fetita din Pakistan care purta o vesta plina cu explozibil a fost capturata de politie. Ea fusese rapita si obligata sa poarte vesta pentru a ucide politisti.

Politia a anuntat ca militantii au rapit o fetita de 9 ani care se afla in drum spre scoala, si au fortat-o sa poarte o vesta cu explozibil. Ea a reusit sa scape din mainile rapitorilor in timp ce acestia o conduceau spre un baraj al politie dintr-un district din nord-vestul Pakistanului, pentru a-i ataca, scrie Yahoo! News.

Sohana Jawed, eleva de clasa a III-a, a povestit ca a fost rapita in apropierea casei ei sambata, si dusa in districtul Bas Dir.

Din pacate, acesta nu este primul caz in care militantii se folosesc de minori pentru a-si duce la capat atacurile, ciudat este ca pana acum foloseau numai baieti, nu si fete.

“Femeile si barbatii care m-au rapit m-au fortat sa imi pun o vesta grea si m-au bagat in masina”, a declarat fetita.

Vesta continea aproape 9 kg de explozibil, iar fetita ar fi trebuit sa apese butonul de declansare atunci cand ajungea in preajma politiei.

Cum a avut ocazia, a fugit spre politie sa le arate ce poarta. Pana cand acestia au inteles ce se intampla, rapitorii deja disparusera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.