Misterul din jurul cuplului care s-a sarutat in toiul violentelor ce au urmat dupa finalul unui meci din Vancouver s-a risipit. Dupa ce fotografia cu cei doi tineri a facut inconjurul lumii ajungand virala pe internet, parintii acestora i-au recunoscut si le-au spus povestea.

Doi tineri s-au sarutat fiind intinsi pe asfalt in timpul incidentelor violente ce au avut loc joi in orasul Vancouver dupa infrangerea echipei locale Canucks, cu scorul de 0-4, in ultimul meci al finalei ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata (NHL), in fata formatiei Boston Bruins, scrie MEDIAFAX.

  • Cei doi tineri care au fost surprinsi prinsi in pasionala imbratisare sunt australianul Scott Jones si prietena sa canadiana, Alex Thomas.
Familia lui Jones din Perth, Australia, spune ca tanarul se afla in Canada de sase luni, lucreaza ca barman si incearca sa-si faca o cariera in stand-up comedy, cel putin una dintre reprezentatiile sale fiind postate pe YouTube, relateaza Huffington Post.

Hannah Jones, sora tanarului, le-a declarat celor de la CBC News prin intermediul unui email ca tanarul din imaginile care au facut inconjorul lumii este fratele sau, in varsta de 29 de ani, care recent a inceput o relatie si studiaza la Universitatea Guelph din Ontario.

Totodata, via Skype, tatal tanarului a confirmat ca cei doi tineri sunt fiul sau si prietena sa si s-a declarat uimit de faptul ca povestea a devenit virala. "A ajuns viral pe internet", a declarat Brett Jones, care a adaugat ca fiul sau si prietena sa participasera la finala NHL, iar dupa pierderea suferita de Canucks au fost prinsi de violentele care s-au declansat in strada.

"Se aflau intre manifestanti si politie care avansau catre ei, iar Alex a fost lovita de scutul unui politist si a cazut. (Fiul meu) o linistea si a sarutat-o ca sa-i spuna ca 'Totul o sa fie in regula', iar fotograful a prins fix acest moment", a explicat Brett Jones.
Acesta a adaugat ca fiul sau este in regula si ca prietena sa are o vanataie la picior din cauza cazatorii.

Se pare ca tinerii sunt coplesiti de toata atentia data de mass-media fotografiei. "Amandoi sunt absolut uimiti (pentru ca au ajuns celebri)", a conchis Brett Jones, citat de Realitatea.net.

Citeste si:
Efectele economice ale războiului din Israel. Violențele vor...
Efectele economice ale...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.