Jurnalista lesbiana de origine americo-siriana, al carei blog a facut-o cunoscuta pe eroina miscarii din Siria, a fost capturata de trei barbati.

Potrivit presei, inca nu se stie nimic despre „Fata gay din Damasc”, scrie The Huffington Post.

Tot ce se stie este ca aceasta se plimba pe strada, urmand sa se intalneasca cu o persoana implicata in Comitetul local. Ea era insotita de o prietena. Amina i-a spus prietenei ei sa mearga inainte, si asa s-au despartit. Ea ar fi identificat-o pe acea persoana cu care trebuia sa se intalneasca. Amina a fost mai apoi sechestrata de trei barbati tineri. Potrivit martorei, ei erau inarmati.

Amina l-a lovit pe unul din ei si i-a spus prietenei ei sa se duca dupa tatal ei.

Unul din barbati i-a acoperit gura Aminei cu mana si au fortat-o sa intre intr-o Dacie Logan rosie, al carei numar prietena sa nu l-a identificat.

Se presupune ca barbatii fac parte din serviciul de securitate al pardidului Baath.

Deocamdata nu stie unde este Amina si nici daca ea se afla in inchisoare sau este tinuta altundeva in Damasc. Toata lumea, mai ales familia ei, este disperata sa afle unde este Amina, insa nimeni nu stie.

Jurnalista este cunoscuta ca fiind „o voce cinstita a revolutiei intr-o tara unde homosexualitatea este pedepsita”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.