Franta a pus gand rau promovarii pe Facebook sau Twitter. O noua lege a audiovizualului interzice pronuntarea cuvintelor Facebook sau Twitter la posturile de radio sau televiziune, pentru a preveni practicile anticoncurentiale si reclama gratuita
Astfel, binecunoscutele sloganuri de promovare "Urmareste-ne pe Twitter" (nr.“follow us on Twitter") sau "Ne gasesti si pe Facebook" (nr. Check out or Facebook page") nu vor mai fi permise in cadrul televiziunilor sau posturilor de radio, pentru ca sunt considerate reclama gratuita si incalca dreptul la o competitie loiala a celorlalte retele sociale, informeaza news.yahoo.com.


Legea a starnit o reactie negativa atat din partea publicului, cat si din partea posturilor de radio si TV, care cred ca retelele sociale au devenit atat de implicate in procesul de transmitere a informatiilor, incat calitatea stirilor ar putea fi afectata in urma acestei masuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.