Un adolescent chinez a recurs la o solutie extrema pentru a pune mana pe ultimele gadget Apple.

Un baiat de 17 ani din China pe nume Xiao Zheng si-a vandut un rinichi pentru a achizitiona ultima tableta iPad 2. Adolescentul, locuitor al unei provincii din China, a luat legatura cu un dealer de organe, pe internet. Acesta i-a oferit bani in schimbul rinichiului. Operatia de indepartare a organului a avut loc sub atenta observatie a trei barbati, scrie Huffington Post.

“Mi-am dorit un iPad 2 dar nu mi-l permiteam. Un dealer m-a abordat pe interne si mi-a zis ca ma poate ajuta sa imi vand rinichiul pentru suma de 20.000 yuani ( aproape 3.084 $ )”, a declarat baiatul unei televiziuni din China.

Dupa ce a fost externat, Zheng s-a intors acasa cu un laptop nou si cu un iPhone, insa curand au aparut complicatii de la operatie. Cand mama lui a descoperit produsele si si-a fortat copilul sa ii spuna de unde a avut bani pentru ele iar acesta a recunoscut, femeia a chemat imediat politia.

“Cand s-a intors, avea un laptop si un iPhone. Am vrut sa stiu de unde a avut bani sa le cumpere si el mi-a spus ca a trebuit sa isi vanda un rinichi sa le ia”
, a declarat mama baiatului, Miss Liu.

Clinica unde baiatul a fost operat nu este una calificata pentru astfel de transplanturi, si, evident, neaga acuzatiile baiatului. Politia investigheaza cazul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.