Resedinta somptuoasa in care Dominique Strauss-Kahn s-a mutat miercuri seara a fost evaluata la aproximativ 14 milioane de dolari la inceputul anului, potrivit unui site de imobiliare, citat de CNN.

Potrivit CNN, casa are 632 de metri patrati si a fost renovata de arhitectul Leopoldo Rosati. Construita in 1915, locuinta cu trei etaje este echipata cu o sala de proiectie video cu apartura electronica de ultima generatie, sala de gimnastica, sauna si bar.

Pretul cerut la un moment dat pentru inchirierea proprietatii a fost de 60.000 de dolari pe luna, scrie MEDIAFAX.

Potrivit cotidianului francez Le Parisien, cartierul in care s-a mutat Dominique Strauss-Kahn este unul dintre cele mai luxoase din New York.


"Un apartament cu doua camere aici costa minim 3.000 de euro pe luna", sustine una dintre vecine, Evita. "Este una dintre cele mai elegante case de pe strada. A fost complet renovata in urma cu doi ani. Interiorul trebuie sa fie luxos. Am auzit ca valoreaza 13 milioane de dolari", afirma o alta vecina.

Un agent imobiliar care lucreaza in cartier confirma declaratiile femeilor. "Interiorul este stupefiant. Am putut vedea fotografii", afirma el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.