Pilotul avionului apartinand companiei Bellview Airlines a trimis un semnal de alarma la putin timp dupa decolarea de pe aeroportul din Lagos sambata seara.

Potrivit relatarilor, la bordul avionului se aflau mai multi oficiali de rang inalt, inclusiv un parlamentar si un general.

Duminica dimineata au aparut relatari conform carora avionul a fost gasit de o patrula de politie si o echipa de salvare langa orasul Kishi, la mai bine de 500 km departare de Lagos. Ulterior, o echipa de televiziune a anuntat ca a descoperit avionul intr-un sat undeva la 150 de kilometri de Lagos, in sud. Autoritatile au infirmat insa aceste relatari.

De asemenea, initial s-a relatat ca 50 de persoane au supravietuit dar un oficial al Organizatiei de Cruce Rosie a declarat ulterior agentiei Reuters ca nici un pasager nu a supravietuit. Sute de rude si prieteni ai pasagerilor au luat cu asalt aeroportul din Lagos incercand sa afle mai multe informatii.

Intre timp, compania Bellview Airlines a suspendat toate zborurile dn Lagos. Bellview Airlines este o companie aeriana privata care opereaza in vestul Africii si foloseste cu precadere avioane Boeing 737. Este o linie aeriana folosita ma ales de straini si de nigerienii bogati. Nigeria este tara cu cele mai multe accidente aviatice la activ.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.