Cel putin o persoana a murit si alte zece au fost ranite, marti, in urma unei explozii produse la rafinaria Abadan, in cursul unei vizite a presedintelui iranian, Mahmoud Ahmadinejad, relateaza presa iraniana.

Programul lui Ahmadinejad nu a fost perturbat de incident, el sustinand ulterior un discurs transmis in direct de televiziunea de stat, informeaza MEDIAFAX.

Explozia produsa la cea mai mare rafinarie din Iran s-a soldat "cu cel putin un mort si zece raniti", a anuntat agentia Mehr, facand referire la un accident ale carui cauze sunt anchetate in prezent.

Agentia Fars a precizat ca explozia a fost provocata de "probleme tehnice" si a fost urmata de un incendiu care a fost deja stins.

Incidentul nu a determinat modificarea programului lui Ahmadinejad, care urmeaza sa inaugureze o noua unitate de productie de combustibil in cadrul rafinariei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.