Fiica cea mica a lui Dominique Strauss-Kahn, Camille, ar fi fost audiata luni de justitia americana, inainte ca tatal ei sa fie trimis la inchisoare, au declarat mai multi martori oculari.

Doctorand la prestigioasa universitate Columbia, Camille Strauss-Kahn, in varsta de 26 de ani, fiica cea mica a fostului director al FMI este in centrul acestui caz, ea fiind prima care s-a intalnit cu tatal sau dupa ce acesta a plecat de la hotelul Sofitel, scrie MEDIAFAX.

Marturia este evident primordiala pentru aparare: atat pentru a corobora declaratiile ei cu cele ale tatalui sau in legatura cu programul lui, cat si pentru a descrie comportamentul acestuia in timpul intalnirii lor.

In ziua respectiva, tatal si fiica, probabil insotiti si de o a treia persoana, au avut o intalnire in jurul orei 12.54 intr-un restaurant din apropiere. Cand vine in Franta sau in Europa, Dominique Strauss-Kahn obisnuieste sa treaca prin Manhattan pentru a-si vedea fiica.

Fiica lui Brigitte Guillemette, cea de-a doua sotie a lui Dominique Strauss-Kahn, Camille este casatorita si s-a instalat de un an la New York.

Pana acum cateva zile, viata sa era linistita. In ultimele zile, ea si-a inchis contul de Twitter, iar pagina ei de pe site-ul universitatii Columbia nu mai este accesibila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.