Un barbat care s-a prezentat drept fratele reclamantei in cazul lui Dominique Strauss-Kahn a recunoscut ca nu este decat un prieten al cameristei care il acuza de agresiune sexuala pe fostul director al Fondului Monetar International, relateaza AFP.

Proprietarul unui restaurant din Harlem a fost prezentat de presa drept fratele femeii, el declarand ca aceasta i-a telefonat dupa incidentul de sambata de la hotelul Sofitel din New York.

"In momentul producerii faptelor, ea nu stia ca este vorba despre Dominique Strauss-Kahn. Eu i-am explicat, atunci cand mi-a telefonat", declarase el pentru AFP. "Presa europeana care se indoieste de acest caz ma enerveaza", a adaugat el, transmite MEDIAFAX.

Contactat joi de AFP, dupa ce presa de la New York a relatat ca barbatul nu este, in realitate, fratele cameristei, el a afirmat: "Nu sunt mincinos. Nu am spus niciodata ca ea ar fi sora mea de sange; nu am nici o sora de sange in Statele Unite. Este o buna prietena, o clienta obisnuita a restaurantului".

Ziaristii care l-au intervievat la inceputul saptamanii afirma ca barbatul s-a prezentat drept frate al reclamantei. El poarta acelasi nume de familie cu femeia, pe care presa americana a decis sa nu il dezvaluie, conform politicii de asigurare a protectiei victimelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.