Daca va ganditi la Donald Trump, e imposibil sa nu-l asociati cu afacerile sale din domenii diverse, precum cazinouri, complexuri de apartamente, cladiri de birouri, linii vestimentare, sau cu showbizul american

In plus, in ultimele luni, si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din 2012 si s-a luat, cu orice ocazie, de Barack Obama, probabilul sau oponent de atunci, scrie Gandul.ro.

Insa niciunul dintre aceste lucruri nu depaseste faima podoabei sale capilare, in ciuda faptului ca Trump nu vorbeste niciodata despre ea (sau poate tocmai din acest motiv). Acum, miliardarul a explicat, intr-un interviu pentru Rolling Stone, cum sta treaba cu parul lui.

"OK, deci ce fac eu este sa ma spal cu Head & Shoulders. Totusi, nu folosesc föehnul, il las sa se usuce singur. Dureaza aproape o ora. Timp in care citesc ziare, ma uit la TV... Imi place Fox (n.r. postul de televiziune care il critica in mod constant pe Obama)", a spus Trump. La fel ca un alt inamic al presedintelui SUA, Trump a spus ca ii place foarte mult sa se priveasca la televizor.

"Apoi, dupa ce fac toate astea, ma pieptan. Da, folosesc pieptenele", a marturisit magnatul. "Dar nu imi dau parul in fata (n.r. cum s-a tot speculat). De fapt, chiar nu am o frizura urata. Daca stai sa te gandesti, chiar nu e rea. Ma pieptan la fel de ani de zile. De fiecare data", a declarat Trump, in cadrul interviului.

Deci, practic, scrie Huffington Post, asa e freza lui. Nu face nimic deosebit pentru ea. Iar vanitatea il impiedica sa si-o schimbe, desi a fost de multe ori huiduit pentru parul sau, noteaza aceeasi sursa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.