Ben Laden ura SUA dar nu si brandurile americane. Vezi ce se afla pe lista lui de cumparaturi!

In ciuda urii sale fata de SUA, ben Laden nu a putut rezista tentatiei bauturii americane care se afla mereu pe lista cumparaturilor sale cantitati foarte mari de Coca Cola si Pepsi, scrie El Mundo.

Proprietarul unui magazin din apropierea locului unde fostul lider Al Qaeda a stat ascuns timp de 5 ani, Anjum Qaisar, a povestit cum doi pakistanezi, proprietarii locuintei in care se ascundea ben Laden, faceau cumparaturi zilnic din magazinele locale, printre care si al lui.

“As fi vrut sa stiu de ce cumparau atata mancare, dar nu am vrut sa fiu fara bun simt si sa intreb”, a spus omul. Tot el spune ca acestia faceau cumparaturi cat pentru zece oameni.

Cei doi oameni, Akbar si Rashid Khan, spuneau vecinilor ca au fugit dintr-o confruntare tribal din Waziristan, si cautau un loc unde sa traiasca linistit.

“Mereu cumparau cele mai bune marci”
, printre care Coca-Cola, Pepsi si Nestle.

Qaisar a adaugat ca “oamenii lui Osama” faceau cumparaturile cu un jeep Mitsubishi sau cu o camioneta mica Suzuki, chiar daca locuinta se afla la 150 de m de magazin.

Moartea lui Ben Laden i-a surprins cel mai mult pe vecinii din zona, pentru ca ei nu stiau ca printre ei se ascunde cel mai vanat terorist din lume.
Nu se stie daca cei doi oameni care faceau cumparaturile au murit in urma operatiunii Geronimo, spun surse din Pakistan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.