Alesul lui George W. Bush pentru functia de ambasador al SUA in Romania a fost audiat, joi, de Comisia de relatii externe a Senatului american. Nicholas Taubman a facut, astfel, un nou pas spre confirmarea pe care Senatul SUA trebuie sa i-o acorde pentru a-l valida pentru postul de la Bucuresti.

PRIORITATI

Imbunatatirea cooperarii economice dintre Romania si SUA, problema adoptiilor internationale si, nu in ultimul rand, infiintarea bazelor americane in Romania sunt prioritatile declarate de Taubman in fata senatorilor americani. "Astept cu nerabdare sa-i spun premierului roman ca intentionez sa fiu un puternic promotor al investitiilor americane in Romania", a spus viitorul trimis al Washingtonului la Bucuresti. Taubman a amintit si problema coruptiei din Romania. "Poporul roman ar beneficia mai mult daca ar exista mai putina birocratie guvernamentala si mai putina coruptie", crede afaceristul in varsta de 69 de ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.