O sursa apropiata investigatorilor a declarat ca se va incepe recuperarea cadavrelor din avionul Air France prabusit in 2009 in timpul unui zbor din Rio la Paris. Recuperarea va incepe in “24-48 de ore”.

O sursa apropiata investigatorilor a declarat ca se va incepe recuperarea cadavrelor din avionul Air France prabusit in 2009 in timpul unui zbor din Rio la Paris, scrie El Mundo.

Aceasta sursa s-a aratat a fi rezervata asupra rezultatului operatiunii din cauza dificultatii tehnice si tinand cont timpul care a trecut de la prabusirea avionului. Acele cadavre au stat in apa pana acum.


Cauza prabusirii avionului in urma caruia au murit 228 de oameni ramane necunoscuta, desi autoritatile spera ca vor obtine informatii folositoare dupa ce vor analiza cele doua cutii negre recuperate. Resturile avionului au fost localizate in aprilie la 3.900 de m in apele oceanului, pe o suprafata de 200-600 m.

Presedintele Asociatiei pentru Familiile Victimelor a asigurat ca “este foarte incurajator sa speri ca se vor gasi corpurile si pentru ca exista posibilitatea de a le ingropa”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.