Cel mai mic dintre fiii liderului libian, Saif al-Arab Kadhafi, precum si trei dintre nepoti ai acestuia, au fost ucisi noaptea trecuta in timpul unui atac aerian al NATO, in timpul ce liderul libian ar fi scapat la limita, a anuntat un purtator de cuvant al regimului.

"Casa lui Saif al-Arab Muammar Kadhafi (...), cel mai mic dintre copiii Ghidului Muammar Kadhafi, a fost atacata cu mijloace puternice. Ghidul si familia sa erau in casa impreuna cu prieteni si rude, dar el este "nevatamat", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Moussa Ibrahim, intr-o conferinta de presa.

"Atacul a provocat moartea martiriu a fratelui Saif al-Arab (....) si a trei dintre nepotii Ghidului. Ghidul este in stare de sanatate buna. Nu a fost ranit. Sotia sa este, de asemenea, sanatoasa si nu a fost ranita. A fost o operatiune care a vizat asasinarea directa a liderului acestei tari", a adaugat acesta, relateaza MEDIAFAX.

Saif al-Arab avea 29 de ani si era cel mai mic dintre cei sase fii ai liderului libian.

Muammar Kadhafi a pierdut deja o fiica adoptiva in 1986, in timpul unui bombardament american la Tripoli.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.