Politia din Zimbabwe recomanda celor care calatoresc sa foloseasca transportul in comun, deoarece risca sa fie raniti sau sa treaca prin experiente traumatizante. Un barbat a fost violat de trei femei dupa ce acestea s-au oferit sa il transporte cu masina.

Barbatul in varsta de 32 de ani a fost distras de la calatoria sa de catre femeile care pretindeau ca merg in aceeasi directie cu acesta, scrie The Herald, citat de care2.com.

Detaliile violului sunt socante: dupa ce i-au injectat o substanta necunoscuta, femeile au abuzat pe rand de barbat, apoi au pus prezervativele folosite pe bordul masinii. Potrivit RFI, dupa viol, barbatul a fost abandonat pe marginea drumului, iar cele trei femei i-au furat bunurile.

Purtatorul de cuvant al politiei locale a confirmat incidentul, insa a declarat ca deocamdata nu au fost facute arestari.

Politia recomanda celor care calatoresc sa foloseasca transportul in comun, deoarece risca sa fie raniti sau sa treaca prin experiente traumatizante. Atacurile femeilor asupra barbatilor sunt ingrijoratoare si socante. Luna trecuta, un barbat in varsta de 24 de ani a fost violat de o femeie dupa ce a fost amenintat de aceasta cu un sarpe. In luna februarie, alte trei femei au violat un barbat dupa ce l-au amenintat cu o arma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.