Un roman l-a agresat, joi, pe presedintele Germaniei, aruncand cu oua asupra sa. Este aceeasi persoana care, anterior, a atacat alti doi sefi de stat germani.

Presedintele Germaniei, Christian Wulff, a fost atacat cu oua joi, din motive inca necunoscute, in cursul unei vizite la Wiesbaden (vest). Presedintele este bine, dar costumul sau a fost patat, a comunicat politia germana, potrivit MEDIAFAX.

Agresorul, Adrian V., este un inginer roman in varsta de 48 de ani care locuieste in orasul vecin Offenbach, precizeaza Bild. El a fost retinut de politie pentru scurt timp, in urma incidentului.

Potrivit ziarului Bild, Adrian V. a mai atacat alti doi presedinti germani in trecut, respectiv pe Horst Koehler si Johannes Rau.

La 14 octombrie 2007, romanul a incercat sa-l atace pe presedintele Germaniei de la acea vreme, Horst Koehler, pe care l-a apucat de revere, inainte de a fi indepartat de garzile de corp ale acestuia.

La 19 noiembrie 2002, Adrian V. l-a atacat pe presedintele german de la acea vreme, Johannes Rau. Romanul a fost si atunci indepartat de garzile de corp ale presedintelui german, retinut si ulterior eliberat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.