Doi angajati ai companiei TEPCO, dati disparuti dupa cutremurul din 11 martie, au fost gasiti in interiorul centralei nucleare Fukushima Daiichi, a anuntat operatorul centralei, precizand ca tehnicienii au murit ca urmare a hemoragiei provocate de rani multiple, relateaza agentia Kyodo.

Tokyo Electric Power a precizat ca ambii angajati au murit probabil in jurul orei 16.00 in data de 11 martie, dupa cutremurul cu magnitudinea 9, urmat de un tsunami devastator.

Trupurile neinsufletite ale celor doi angajati - in varsta de 21 si, respectiv, 24 de ani - au fost gasite miercuri si prezentau un nivel inalt de contaminare radioactiva, transmite MEDIAFAX.

Autoritatile japoneze incearca in continuare sa limiteze scurgerile radioactive de la centrala Fukushima Daiichi, grav afectata de cutremur si tsunami, insa AIEA apreciaza ca situatia este in continuare "foarte grava".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.