O fetita de 5 ani si un barbat de 35 de ani au fost victimele unui atac ale unei bande din Anglia. Acum, ei se zbat intre viata si moarte.

Trecatori nevinovati au devenit victimele unui atac aramat dintre doua bande de adolescenti de 14 ani. Ei au picat in mijlocul schimburilor de focuri dintre cei doi, scrie Daily Mail.

  • O fetita de 5 ani, Thushara Kamaleswaran, a fost impuscata chiar in fata parintilor ei. Glontul a ratat la milimentru inima copilei

Ea si fratele ei de 7 ani care a scapat nevatamat, si-au vizitat unchiul la un magazine si i-au dat un cadou de ziua lui. In schimb, ea a devenit una din cele mai tinere victim ale infractiunilor armate din Marea Britanie.

  • Barbatul de 35 de ani, care locuia la etaj si nu era implicat in conflict, a fost impuscat in fata

Noaptea trecuta, victimele au ramas in stare critica la spital dupa ce au fost operati de urgent, iar politia a pornit o ancheta disperata pentru a-i gasi pe cei trei atacatori si cei doi care ar fi trebuie sa fie victimele – se presupune ca ei ar face parte din bande rivale.

Aceasta disputa dintre bande s-ar fi solutionat, intr-o generatie anterioara, cu un nas spart pe campul de joaca. Insa pentru generatia moderna din Marea Britanie, bandele de tineri isi castiga renumele pe site-uri prin poze cu mitraliere si violenta, iar cuvinte precum represalii si “respect” sunt cuvinte de ordine.

Noaptea trecuta, tinerii care au fost martorii scenelor din Stockwell, sudul Londrei, au jurat ca se vor razbuna. Unul din ei a amenintat ca faptasii vor fi “vanati”.

Zona a fost mult timp ruinata de arme, drguri si crime. Insa focurile de arma nu au fost trase in dosul unei alei intunecate intr-un magazin local construit cu greu de o familie decent din Sri Lanka.

Ambele victime sunt in stare critica dar au fost stabilizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.