Treisprezece cutremure au avut loc in Bulgaria in ultimele 13 ore. Cel mai puternic a avut o magnitudine de 3.8 Richter. Scolile si spitalele din Simeonovgrad au fost evacuate.

Douasprezece au fost inregistrate in districtul Yambol ca primul produs, la ora 21.04, luni, in localitatea Monastirski Vazvisheniya, si a avut o magnitudine de 3.6 Richter, informeaza specialistii de la Academia de Stiinte din Bulgaria. Urmatoarele unsprezece au urmat din ora in ora, insa niciunul nu a fost mai mare de 3.3 Richter, scrie Standard News.

Potrivit datelor inregistrare la statia seismica din orasul Dimitrovgrad, epicentrul cutremurului care a avut loc intre satele Brod si Zlato Pole, a fost la o adancime de 2 km.

Cutremurul s-a simtit in Dimitrovgrad si Yambol. Oficialii celor doua municipalitati spun ca nu s-au inregistrat distrugeri sau victime.

Seismologii spun ca aceste cutremure nu au nicio legatura cu devastatorul seism din Japonia din 11 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.