Unul dintre fiii liderului libian Gaddafi, Khamis, a aparut in public luni seara, la resedinta de la Bab el-Aziziya, la Tripoli, potrivit imaginilor "in direct" de la televiziunea nationala libiana, in urma unor zvonuri privind moartea sa.

In ultimele zile au circulat zvonuri potrivit carora Khamis, un militar care conduce batalionul cel mai temut de libieni, ar fi fost ucis intr-un atac aerian al coalitiei, scrie MEDIAFAX.

Imbracat in uniforma militara, Khamis a aparut in mijlocul sustinatorilor tatalui sau, adunati la resedinta colonelului Gaddafi cu scopul de a forma "scuturi umane" pentru a-l proteja pe "liderul lor", potrivit imaginilor televiziunii libiene.

Presa a relatat ca tanarul Khamis Gaddafi, in varsta de 27 de ani, a fost victima unui pilot libian kamikaze. Potrivit tabloidului britanic The Sun, el ar fi murit la spital.

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a declarat la 23 martie ca este la curent cu aceste informatii, a caror sursa nu a identificat-o, potrivit carora unul dintre fiii colonelului Gaddafi ar fi fost ucis intr-un atac aerian al coalitiei.

Totusi, "dovezile nu sunt suficiente" pentru a confirma decesul, care, daca se va adeveri, nu poate fi imputat fortelor americane, a adaugat atunci Clinton. Ea nu a precizat despre care dintre fiii colonelului Gaddafi este vorba.

Citeste si: Unul dintre fiii lui Gaddafi, ucis intr-un raid aerian


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.