Premierul italian Silvio Berlusconi este protagonistul unui nou spot TV care ii incurajeaza pe italieni sa isi faca vacantele in Italia, informeaza ANSA.

Este a doua oara cand premierul italian apare intr-o campanie "Magic Italy". Vara trecuta el a facut voiceover pentru un video de 30 de secunde care promova locuri precum Fontana di Trevi, din Roma, Piazza della Signoria, din Florenta, Canal Grande din Venetia si "Judecata de apoi" din Capela Sixtina pictata de Michelangelo.

In noul spot publicitar, Berlusconi apare frunzarind o carte despre Italia, printre secventele altor clipuri cu Domul din Orvieto, sculptura "Apollo si Daphne" a lui Bernini, faleza Tibrului, Palazzo Vecchio din Florenta si altele, scrie MEDIAFAX.

Berlusconi le aminteste italienilor ca jumatate din siturile din patrimoniul UNESCO sunt in Italia.

"Foloseste-ti vacanta pentru a descoperi Italia pe care nu o cunosti inca, aceasta magnifica Italia care trebuie iubita si admirata", spune Berlusconi in spotul publicitar. Fundalul sonor este asigurat de melodia "Un Amore Cosi' Grande", interpretata de Andrea Bocelli.

Spotul va fi difuzat de televiziunea publica italiana, RAI, potrivit ministrului italian al Turismului, Maria Vittoria Brambilla. Noul spot publicitar este deja disponibil pe site-ul italia.it.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.