"Presedintele este cel care face politica externa a Rusiei si nu trebuie sa exista nici o ambiguitate in acest sens", a declarat Putin la Ljubljana.

"In ceea ce priveste unitatea de opinii a conducerii ruse asupra evenimentelor din Libia, la noi presedintele este cel care conduce politica externa si nu poate exista o dedublare in acest domeniu", a declarat Putin.

"Suntem apropiati (de presedintele Dmitri Medvedv) si ne intelegem bine", a adaugat el, citat de MEDIAFAX.

Seful Guvernului rus a criticat luni bombardamentele din Libia conduse de coalitia internationala, sub egida Statelor Unite, comparandu-le cu cruciadele. Presedintele Medvedev a dezaprobat public aceste afirmatii, apreciind ca ele ar putea duce la un "conflict al civilizatiilor".

Marti, Dmitri Peskov, purtator de cuvant al premierului, a declarat ca declaratiile lui Putin nu exprima decat punctul sau de vedere personal, in timp ce pozitia oficiala a Rusiei a fost expusa de seful statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.