Politia din Noua Zeelanda a mai identificat doua victime ale cutremurului produs in Christchurch, la 22 februarie, printre acestea numarandu-se si romanca Tamara Lia Harca

Tamara Lia Harca, in varsta de 59 de ani, locuia in Christchurch si a murit in cladirea Canterbury Television Building (CTV), unde era profesoara de limba engleza. Ea a venit in Noua Zeelanda in urma cu sapte ani, impreuna cu sotul ei si unul dintre fii, anunta MEDIAFAX.

"Nu am mai asistat niciodata la asa ceva. Este probabil cea mai neagra zi din istoria Noii Zeelande", a declarat fiul ei, Sebastian, dupa cutremur.

Cealalta victima este Pamela (Pam) O'Brien, in varsta de 54 de ani, care lucra in politie de 17 ani. Ea a decedat, de asemenea in cladirea Canterbury Television Building, unde participa la o intalnire de lucru.

Identificarea celor doua femei ridica la 148 numarul victimelor identificate pana in prezent. Aproximativ 182 de persoane au murit la 22 februarie, in acest cutremur cu magnitudinea de 6,3.

Citeste si: Identificarea victimelor seismului din Christchurch ar putea dura cateva luni

147 de morti in cutremurul din Noua Zeelanda


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.