Politia unui resort mexican din Acapulco a gasit corpul unei fetite de 4 ani impuscate in inima. Fetita este al saptelea copil ucis saptamana aceasta, din caza disputelor dintre benzile de traficanti.
Politia a declarat ca fetita a fost gasita intr-o masina, alaturi de o femeie, probabil mama sa, care fusese impuscata de trei ori in spate.

Potrivit Huffingtopn Post, politia a mai declarat ca victimele nu au fost identificate si investigheaza posibilele cauze ale macelului, cea mai probabila fiind o altercatie intre traficantii de droguri mexicani.

Cel putin 7 minori au fost ucisi in razboiul acerb al drogurilor din Acapulco, in mai putin de o sapatamana. Cel mai socant caz e moartea a doi baietei de 2 ani, respectiv 6 ani, care au murit alaturi de o femeie in varsta care a incercat sa-i protejeze de un barbat inarmat, care le-a patruns in casa si i-a omorat pe loc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.