Trei indivizi neidentificati, dar cu accent est-european, au patruns prin efractie in locuinta unei cunoscute prezentatoare TV si au jefuit-o in propria casa. Cum cei trei aveau accent "est-european", e de-ajuns pentru anchetatorii italieni sa lanseze ipoteza ca acestia ar fi romani.

Indivizii, ramasi, totusi, neidentificati au furat bani si bijuterii din casa prezentatoarei, dupa ce au patruns in noaptea de miercuri spre joi in casa prezentatoarei telejurnalului de la Rai Uno. Hotii, care purtau cagule, au demontat grilajul unui geam si au patruns in casa unde se afla Cristina Guerra impreuna cu cei trei copii ai sai.

Prezentatoarea a fost amenintata cu arme de foc sa deschida cele doua seifuri, hotii luand banii si bijuteriile din primul.

"Am raspuns, calma, ca nu am cheile pentru cel de-al doilea.", marturiseste Cristina Guerra.

Unul dintre hoti a amenintat-o ca, daca nu va deschide seiful, ii vor rapi un copil si il vor duce intr-o tabara de nomazi. Intr-un final, hotii au renuntat, plecand doar cu banii si bijuteriile din primul seif, informeaza gandul.info.

"Eu sunt in stare de soc. Copiii nu au auzit nimic, au dormit tot timpul si nu au probleme", a declarat prezentatoarea TV.

Anchetatorii italieni cred ca autorii jafului ar putea fi locatarii unei tabere de nomazi, probabil cetateni romani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.