Ruby, zisa si "hoata de inimi", minora la vremea acelor petreceri si inca 32 de tinere au fost incitate la prostitutie, in timpul "seratelor" organizate de premierul italian chiar la el acasa, anunta Parchetul din Milano.

Consilierul regional Nicole Minetti, din cadrul partidului lui Berlusconi, impresarul artistic Lele Mora si prezentatorul de televiziune Emilio Fede le-ar fi incurajat pe fete sa se prostitueze, potrivit concluziilor anchetei prezentate de Parchet, dezvaluite de presa italiana, citata de MEDIAFAX.

Potrivit procurorilor milanezi, tinerele ar fi inceput sa participe la serile organizate la Arcore, langa Milano, in resedinta luxoasa a premierului, inca de la inceputul lui 2009 si pana in ianuarie 2011, cand au avut loc ultimele si cele mai cunoscute petreceri ale premierului Italiei.

Potrivit Parchetului, aceste seri erau organizate in "trei faze". Incepeau cu cina, continuau cu "bunga-bunga" (petreceri destrabalate), si se incheiau cu "alegerea, de catre Silvio Berlusconi a uneia sau mai multor fete, cu care se distra in timpul noptii, prin raporturi intime", relateaza Gandul.

Citeste si: Revolutia femeilor din Italia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.