Opt persoane au murit intr-un puternic incendiu survenit joi dimineata la un depozit de produse chimice menajere din Perm (1.400 de kilometri est de Moscova), a declarat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, citat de AFP.

La sosirea primelor echipe de salvare, la ora 00.40 GMT (02.40, ora Romaniei), flacarile se raspandisera deja in mare parte din cladirea de doua etaje situata in acest oras de la poalele muntilor Urali, a precizat filiala regionala a ministerului, intr-un comunicat.

Flacarile erau vizibile de la distanta, potrivit imaginilor difuzate de posturile ruse de televiziune, transmite MEDIAFAX.

La aproximativ o ora si jumatate dupa sosirea pompierilor care au limitat incendiul, zece persoane care prezentau arsuri au fost descoperite in interiorul cladirii: opt dintre ele erau decedate si alte doua au fost transportate la spital, potrivit comunicatului.

Cauzele incendiului nu au putut fi stabilite imediat.

In decembrie 2009, la Perm, un incediu provocat de doua focuri de artificii lansate in interiorul unui restaurant-discoteca s-a soldat cu 156 de morti, in cea mai grava catastrofa din ultimii ani in Rusia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.