Pagina de Facebook a lui Nicolas Sarkozy a fost piratata duminica seara, cand a fost postat un mesaj ce afirma ca presedintele francez a decis sa nu se prezinte la alegerile din 2012, "avand in vedere circumstantele exceptionale cu care se confrunta tara", relateaza AFP.

"Contul meu de Facebook a fost piratat in aceasta seara, poate pentru a-mi aminti ca niciun sistem nu este infailibil. Iau nota de lectia de scriere si ortografie, dar nu suscriu concluziilor un pic grabite ale mesajului. Le multumesc tuturor care au recunoscut eroarea si va multumesc inca o data pentru sustinere", a afirmat presedintele francez intr-o actualizare postata tot pe Facebook.

Falsul mesaj avea mai multe greseli de ortografie.

"Dragi Compatrioti, avand in vedere circumstantele exceptionale cu care se confrunta tara noastra, am decis in sufletul si constiinta mea sa nu ma prezint la alegeri dupa incheierea primului meu mandat in 2012. Pentru a va explica acest gest, va invit pe toti la acest mare eveniment popular", precizeaza mesajul, transmite MEDIAFAX.

Viitoarele alegeri prezidentiale vor avea loc in primavara lui 2012. Nicolas Sarkozy urmeaza sa anunte in toamna daca va candida pentru un nou mandat.

Autorul mesajului trimite catre o alta pagina de Facebook, intitulata "Petrecere de adio pentru Nicolas Sarkozy", dandu-le intalnire utilizatorilor de Internet "duminica, 6 mai 2012, intre orele 19.00 si 23.30 in fata cafenelei Le Fouquet's din Paris", restaurantul de pe Champs-Elysée unde Nicolas Sarkozy si-a sarbatorit victoria in 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.