Bilantul victimelor ploilor din regiunea muntoasa situata in apropiere de Rio de Janeiro a crescut luni la 640 de morti, la cinci zile de la alunecarile de teren care au devastat aceasta zona, a anuntat Aparararea Civila.

Cautarea cadavrelor in zonele sinistrate la circa 100 de kilometri nord de Rio de Janeiro continua, la fel ca si cea a supravietuitorilor din zonele izolate, unde nu au ajuns inca ajutoare, relateaza MEDIAFAX, citand AFP.

Orasul Nova Friburgo a fost cel mai afectat, cu 294 de morti, urmat de Teresopolis, cu 271, orasul imperial Petropolis, cu 56 de morti si Sumidouro, cu 19 victime.

Potrivit cotidianului O Globo, sunt, de asemenea, 130 de disparuti.

Peste 13.000 de persoane au fost nevoite sa isi abandoneze casele, fie pentru ca acestea au fost distruse de torentii de noroi, fie pentru ca se afla in zone cu risc. [[VIDEO]: Brazilia: Sute de morti in urma inundatiilor fara precedent]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.