Cel putin 335 de persoane au murit in regiunea muntoasa din apropiere de Rio de Janeiro, in urma ploilor torentiale cazute in cursul noptii de marti spre miercuri, a anuntat, joi, postul de televiziune GloboNews.

Echipele de salvare si-au reluat joi dimineata operatiunile, intrerupte in cursul noptii, informeaza MEDIAFAX, citand AFP.

Luni si marti, 13 persoane au decedat in urma inundatiilor din regiunea Sao Paulo, cea mai mare metropola din tara.

La Nova Friburgo, la 140 de kilometri nord de Rio, numarul mortilor a ajuns de la 97 la 155. La Teresopolis, un oras la 100 de kilometri de Rio, el a crescut de la 130 la 146, iar in orasul vecin Petropolis de la 18 la 34, potrivit televiziunii GloboNews. In aceasta regiune turistica situata la 100 de kilometri de Rio, ploile cazute in noaptea de marti spre miercuri au provocat inundatii si alunecari de teren soldate cu victime.

"Nu am vazut asa ceva decat la televizor, ai fi zis ca este un film de groaza. Case si masini au fost luate de torentii de apa, era inspaimantator", a povestit Angela, in varsta de 55 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.