Cel putin 22 de persoane, intre care sase copii, au murit dupa ce autocarul care le transporta a cazut intr-o prapastie, in statul Uttarakhand, din nordul Indiei, a anuntat joi politia.

Accidentul, care s-a produs miercuri seara, la aproximativ 15 kilometri de capitala statului, Dehradun, a provocat de asemenea ranirea a 19 persoane, a precizat un reprezentant al politiei, citat de AFP.

Autocarul transporta 42 de turisti, care se intorceau dintr-un sejur in orasul turistic Mussoorie. Acesta a parasit drumul de munte pe care circula si a cazut de la o inaltime de 15 metri, relateaza MEDIAFAX.

India are cel mai mare numar de morti in accidente rutiere din lume, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Accidentele din aceasta tara se datoreaza cel mai adesea vitezei, starii precare a drumurilor, proastei intretineri a vehiculelor sau supraaglomerarii lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.