Trei marinari romani se afla intr-o situatie dificila si au ramas fara apa la bord, dupa ce nava lor a fost pusa sub sechestru marti de autoritatile din nord-estul Frantei. Nava pe care se aflau cei trei romani a provocat pe 18 decembrie un accident ale carui costuri se ridica la circa 3 milioane de euro, relateaza presa franceza.

Nava "Anita", cu echipaj romanesc, incarcata cu 850 de tone de sare, este sechestrata in portul Frouard din Franta dupa ce la 18 decembrie a provocat, din cauza unei erori de navigatie, un accident ale carui pagube au fost estimate la aproape 3 milioane de euro, informeaza Realitatea.net citand publicatia L'Est Republicain.

Vasul, care tracta o barja de 80 de metri, a lovit in dimineata acelei zile de decembrie barajul hidrocentralei Pompey, aflata in aval de zona industriala Frouard de pe raul Moselle din regiunea Lorraine. Costurile totale ale accidentului se ridica, potrivit primelor estimari ale autoritatilor franceze, la 2,8 milioane de euro. Astfel, nava a fost pusa marti sub sechestru, iar marinarii romani, desi au fost aprovizionati de port, au ramas intre timp fara apa potabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.