Un barbat care calatorea intre Boston si Jamaica a fost arestat marti dupa ce bagajele lui, care contineau piese componente ale unor arme de foc, au explodat pe aeroportul din Miami, fara a provoca victime, au anuntat surse concordante.

Geanta continand munitie, a explodat in jurul pranzului, in timp ce un hamal tocmai o descarcase de la bordul zborului American Airlines 2585 care venea de la Boston, informeaza MEDIAFAX.

Politia federala (FBI) a anuntat ca proprietarul gentii, un barbat in varsta de 37 de ani, a fost arestat si inculpat pentru transport de munitie fara permis.

Geanta a explodat cand hamalul a pus-o jos, provocand declansarea uneia dintre munitii, ceea ce a generat o reactie in lant.

"Reprezentantii fortelor de ordine au deschis geanta si au stabilit ca aceasta continea piese componente de arme. Nu au fost raniti", a declarat administratia americana pentru siguranta transporturilor (TSA) intr-un comunicat. "Pasagerul este in prezent interogat de fortele de ordine", a adaugat aceasta.

Pasagerul a calatorit de la Boston la Miami cu bagajul sau si urma sa mearga in Jamaica, atunci cand autoritatile si-au dat seama de problema, potrivit presei locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.