Grinch-ul Craciunului de acest an este deja la munca in Europa, blocand drumurile si aeroporturile, inghetand porturile si inzapezind caile ferate.
Daca esti blocat in Marea Britanie si vrei sa te intorci acasa de Craciun pagina BBC air travel prezinta situatia tuturor aeroporturilor din UK si toate zborurile care inca mai sunt valabile.

Si The Guardian are update-uri live despre situatii vremii si cum afecteaza aceasta toate mijloacele de transport. Sa speram ca inca mai ai cu ce sa te intorci acasa, alaturi de cei dragi.


Daca vrei sa discuti despre alti oameni care sunt blocati in zapada sau in aeroporturi, site-ul Lonely Planet a lansat un thread pe forumul Thorn Tree, unde poti afla si parerea sau poti primi sfaturi de la alti calatori. De asemenea puteti afla si care sunt obligatiile operatorilor aerieni daca zborul dumneavoastra a fost anulat si sunteti blocati in aeroport.

Si conturile de Twitter ale aeroporturilor va vor fi folositoare daca vreti sa va verificati compania aeriana cu care veti zbura. Cateva exemple ar fi: @AirFrancefr, @AirCanada, @airnzuk (Air New Zealand), @AmericanAir, @british_airways, @cathaypacific, @continental, @KLM_UK, @MAS (Malaysia Airlines), @QantasAirways, @UnitedAirlines, @VirginAtlantic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.