Un barbat a luat drept ostatici, cincisprezece copii de la o gradinita din Besancon, in estul Frantei, luni dimineata, relateaza TF1, in pagina electronica.

Toate celelalte grupe au fost evacuate, a precizat o sursa din cadrul politiei, in timp ce prefectul a sosit deja la fata locului, transmite MEDIAFAX.

TF1 anuntase initial ca cel putin doi copii au fost luati ostatci, adaugand ca toate celelalte grupe au fost evacuate, iar prefectul a sosit deja la fata locului.

Potrivit unei surse din cadrul politiei, citate de Le Monde, cel putin 15 copii ar fi in continuare retinuti. In total ar fi fost luati ostatici 20 de copii, dintre care cinci au fost eliberati cu putin timp inainte de ora 10.00 (11.00 ora Romaniei), a precizat aceeasi sursa.

Pentru moment nu se stie care este motivul acestei actiuni, insa trupele de elita ale politiei din Strasbourg, GIPN, au fost trimise la fata locului.

Potrivit primelor elemente, autorul luarii de ostatici ar fi un tanar in varsta de 17 ani, inarmat cu doua sabii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.