Un avion de linie a pierdut luni mai multe piese in timp ce survola o periferie a Lisabonei, avariind cel putin o masina, au anuntat pompierii din comuna Almada, situata la sud de capitala portugheza, relateaza AFP.

Incidentul, care s-a produs in jurul orei 11.45 (13.45 ora Romaniei), nu a ranit pe nimeni, a declarat comandantul pompierilor din acest oras, relateaza MEDIAFAX..

"Am gasit piese metalice de aproximativ cinci centimetri pe zece centimentri in mai multe locuri" din Almada, separata de Lisabona prin fluviul Tejo, a explicat.

"Unul dintre obiecte a atins o masina si acoperisul unui imobil", a precizat el, adaugand ca alte piese au fost "predate de locuitori politiei".
Potrivit postului de televiziune SIC, este vorba despre un avion al companiei TAAG din Angola.

Aceasta informatie nu este confirmata oficial. Purtatorul de cuvant al administratiei aeroporturilor portugheze, ANA, a declarat insa ca un "Boeing 777 al companiei TAAG a aterizat de urgenta dupa ce a fost nevoit sa se intoarca din drum din cauza unei probleme tehnice".

Acest avion al TAAG, care se deplasa intre Lisabona si Luanda, a decolat din capitala portugheza la ora 11.11, potrivit ANA.

Aterizarea de urgenta a avut loc fara incidente, dar o ancheta va fi deschisa automat de Institutul national de aviatie civila (INAC), a precizat purtatorul de cuvant al ANA, Rui Oliveira.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.