Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat intr-un interviu pentru Moscovskii Komsomolet ca Vlad Filat este "regele contrabandistilor", Mihai Ghimpu este "pacient la spitalul de nebuni" si ca singura alianta posibila a partidului sau este cu Partidul Democrat, relateaza Timpul in editia electronica.

Intrebat de reporter daca premierul in exercitiu, Vlad Filat, a studiat la facultatea de Filosofie, Voronin a raspuns: "La facultatea de banditi, caci pe vremea cand era student se ocupa de contrabanda cu tigari".

El si-a continuat tirada impotriva premierului, afirmand ca, deoarece posibila alianta intre PDM si PCRM nu dispune de suficiente voturi pentru alegerea presedintelui tarii, aceasta va fi nevoita sa se adreseze "nemernicilor din partidul" lui Filat, transmite MEDIAFAX.

Liderul PCRM l-a insultat si pe presedintele in exercitiu al Parlamentului, liberalul Mihai Ghimpu, despre care a afirmat ca este "absolventul clinicii de psihiatrie". Intrebat de reporter daca aceasta afirmatie este o gluma, el a negat.

"Stiti dumneavoastra ca el in patru ani a absolvit doua clase, ca a invatat 14 ani pentru a absolvirea facultatii de Drept? In acesti ani, el mituia invatatorii cu produse agricole din satul natal. Invatatorii nu mai stiau cum sa scape de el. Cea mai inalta functie detinuta de el a fost jurist la intreprinderea de constructie nr.15. Poate gresesc numarul. In rest - adevarul absolut. El acum a ajuns din greseala in cea mai inalta functie in stat si se judeca cu propriul frate pentru doi metri de pamant intre gradinile din satul natal", a declarat Voronin pentru cotidianul rusesc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.