Liderul PCRM, Vladimir Voronin, l-a numit "idiot" pe un alegator in cursul unei reuniuni electorale desfasurata in sudul Republicii Moldova, in regiunea autonoma Gagauzia.

In cursul unei reuniuni desfasurata zilele trecute in localitatea Ceadir-Lunga, Vladimir Voronin a fost vadit iritat de comportamentul unui grup de alegatori. Voronin i-a jignit pe cei prezenti, fie ignorand intrebarile, fie raspunzand pe un ton ridicat, informeaza PRO TV Chisinau, potrivit MEDIAFAX.

Un barbat din sala a incercat sa adreseze niste intrebari care nu prea i-au convenit liderului comunist. "Dumneavoastra insultati poporul gagauz!", i s-a adresat barbatul.

"Dumneavoastra nu sunteti poporul, dumneavoastra sunteti un idiot", a raspuns fostul presedinte al Republicii Moldova.

Printre declaratiile lui Voronin care au starnit reactii aprinse a fost si cea potrivit careia PCRM opteaza pentru o singura limba de stat in Republica Moldova, anume "limba moldoveneasca". Declaratia i-a nemultumit pe cei prezenti, care au reamintit ca PCRM ar fi promis ca va sustine ideea ca limba rusa sa devina a doua limba de stat. Replicile din sala au fost ignorate de Voronin.

Vladimir Voronin a vorbit si despre posibilitatea unor coalitii postelectorale. Intrebat despre posibilitatea ca PCRM sa se alieze cu alt partid, Voronin a raspuns ca nu prea vede cu cine s-ar putea intelege. "Nici nu stiu, mai vedem, poate va tremura cineva, poate se va vinde", a comentat Voronin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.