Un antreprenor italian din sectorul contructiilor, care a denuntat mafia italiana pentru extorcare de fonduri, iar apoi a intrat in faliment deoarece clanurile l-au lasat fara niciun contract, a hotarat sa-si vanda organele pe internet pentru a putea plati bancile.

Grazie declaratiilor omului de afaceri Iganzio Cutro, opt persoane au fost arestate pentru extorcare in provincia Agrigento, Sicilia (n.r. sudul Italiei). Din aceasta cauza, clanurile mafiote au ripostat si l-au falimentat pe Cutro, scrie Le Point, citand blogul lui Ignazio Cutro si presa italiana.

Italianul in varsta de 44 de ani, desi co-fondator al asociatiei anti-extorcare numita Pamant Liber, care este extrem de activa in regiunea Agrigente in ceea ce priveste sensibilizare comerciantilor in lupta impotriva mafiei, a declarat pe blogul personal ca a fost lasat de izbeliste de autoritatile siciliene.

"Familia mea si cu mine am crezut in ceea ce am facut si in continuare continuam sa credem in asta (n.r. lupta impotriva mafiei)", spune acesta intr-un mesaj postat pe blogul sau.

Din pacate, desi Cutro continua sa creada in lupta sa, el considera ca Mafia este castigatoare, deoarece el a fost lipsit de orice mijloace de subzistenta. "Am fost privat chiar si de demintate (...) Mai multe apeluri de ajutor, insa niciun raspuns din partea institutiilor, unde sunt oamenii nostri politici?", se intreaba barbatul.

In acelasi mesaj, italianul anunta ca nu i-a ramas "decat un sigur lucru pentru a-si intretine familia: vanzarea organelor, incepand cu rinichii". Potrivit blogului personal, barbatul are deja un anunt pe eBay prin care anunta ca isi vinde rinichii. "Daca cineva este interesat, sa-mi trimita un e-mail. Mai bine sa mori in picioare decat sa traiesti in genunchi. Mafia trebuie sa vada acest lucru, protestati!", mai spune Iganzio Cutro, potrivit Le Point.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.