Un avion civil care juca rol de sustinere in cadrul unui exercitiu militar s-a prabusit in Florida, in noaptea de miercuri spre joi, provocand moartea a trei persoane care se aflau la bord.
Victimele sunt trei angajati ai unei intreprinderi civile al carei avion era folosit in cadrul unui exercitiu militar de control aerian, a explicat Wes Ticer, purtatorul de cuvant al Comandamentului de operatiuni speciale (SOC, Special Operations Command), care a organizat exercitiu, scrie MEDIAFAX.

In cadrul acestei operatiuni, "personalul de la sol comunica cu avionul aflat in zbor (...) erau in formatie, este un exercitiu de control al avionului de la sol", a explicat el, fara sa ofere detalii despre cauzele sau circumstantele accidentului, care face obiectul unei anchete.

Fragmente din avion au fost descoperite joi dimineata intr-o zona impadurita din centrul Floridei, iar cele trei cadavre au fost gasite la fata locului, a anuntat biroul serifului local.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.