Cetatenii rusi sunt invitati sa il ajute pe premierul Vladimir Putin sa gaseasca un nume pentru catelul primit recent in timpul unei vizite in Bulgaria, a anuntat, marti, serviciul de presa al Guvernului.

Orice persoana poate trimite o propunere de nume masculin pentru nou sau caine pe site-ul personal al lui Putin, potrivit aceleiasi surse.

Seful Guvernului de la Sofia, Boiko Borisov, i-a oferit saptamana trecuta lui Putin un pui de ciobanesc bulgar. Rasa este cunoscuta pentru temperamentul sau calm si bland, transmite MEDIAFAX, citand AFP.

"Catelul a fost plasat pentru scurt timp in carantina. Este perfect sanatos si va trai la Novo-Ogarevo", la resedinta premierului rus, de la periferia de vest a Moscovei.

Ciobanescul bulgar nu a facut deocamdata cunostinta cu celalalt caine al lui Putin, un labrador de 11 ani, dar intalnirea ar urma sa aiba loc in curand. Pentru ca "este evident foarte important sa vedem cum vor trai ei impreuna", a adaugat serviciul de presa al Guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.