Cel putin 65 de persoane si-au pierdut viata, 105 au fost ranite si 35 au fost date disparute, dupa prabusirea, luni seara, a unui imobil dintr-un cartier foarte aglomerat din New Delhi.

"Putem sa confirmam ca 65 de persoane au murit, 105 primesc ingrijiri medicale in diferite spitale si 35 au fost date disparute", a declarat Rajan Bhagat, purtator de cuvant al politiei din oras, potrivit MEDIAFAX.

"Numeroase persoane sunt inca blocate sub beton si bare de fier. Provocarea cu care ne confruntam este sa le scoatem vii", a subliniat el.

Potrivit oficialilor, imobilul de patru etaje, situat intr-un cartier foarte populat din estul capitalei New Delhi, a fost afectat de ploile abundente aduse de muson.

Alte victime s-ar putea afla sub daramaturi, au declarat echipele de salvare.

Cladirea s-a prabusit luni seara, la ora 20.15 (16.45 ora Romaniei).

Proprietarul imobilului, un om de afaceri local care detine o uzina de ciment, a fost arestat si inculpat de omor involuntar, a declarat M.P. Singh, de la politia din New Delhi.

Potrivit lui Sheila Dikshit, ministrul teritorial din Delhi, cladirea ar fi fost construita fara autorizatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.