Conglomeratul industrial Bin Laden Group a obtinut doua contracte, in valoare de 27 miliarde de riali (7,2 miliarde de dolari), pentru lucrari de modernizare a infrastructurii in Arabia Saudita, potrivit agentiei locale SPA, citata de Reuters.

Astfel, grupul, controlat de familia Bin Laden, din care face parte si teroristul Osama Bin Laden, liderul organizatiei Al-Qaeda, va moderniza aeroportul international Regele Abdulaziz din orasul Jeddah, scrie MEDIAFAX.

Arabia Saudita, cel mai mare exportator de petrol din OPEC (Organizatia Statelor Exportatoare de Petrol), intentioneaza sa inveasteasca sume importante in modernizarea infrastructurii aeriene. Autoritatile de la Riad se asteapta la dublarea numarului de pasageri care tranziteaza aerorporutile tarii in urmatorii zece ani, la 60 milioane de presoane.

Grupul Bin Laden a fost infiintat in 1931 de seicul Mohammed Bin Laden Sayyid. Acesta a avut de-a lungul vietii 22 de neveste si 53 de copii, intre care si Osama Bin Laden.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.