Germania sprijina aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, asa cum fac "toate tarile europene partenere", a declarat ambasadorul german la Bucuresti, Andreas von Mettenheim.
"Bineinteles ca sprijinim aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Asta fac toate tarile europene partenere, altfel acest proiect nu ar exista. Si acum cateva zile, la Bruxelles, s-a hotarat ca proiectul textului pentru Consiliul Europei sa fie inaintat spre expertiza Parlamentului European", a spus el intrebat daca Germania sprijina aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, in primavara lui 2011, conform MEDIAFAX.

Mettenheim a adaugat ca procesul in vederea aderarii "merge conform planului". El a amintit ca aderarea, in martie 2011,depinde de evaluarea generala care inca nu s-a incheiat, dar a apreciat ca un element pozitiv implicarea Parlamentului European.
Retail jobs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.